Pro chytrou domácnost

Chytrá žárovka od Nordluxu vám nabízí širokou škálu teploty světla 2200-6500 K. Od teplé bílé, která je vhodná pro relaxaci, odpočinek a navození příjemné atmosféry, až po neutrální až studenou bílou, která je vhodná především pro pracovní aktivity. Na výběr ještě máte z více než 16 milionů barev, které je žárovka schopná poskytnout. Intenzitu světla můžete měnit v rozmezí 10-1055 lm. Stmívání žárovky se snadno ovládá pomocí Nordlux Smart Light bluetooth aplikace, kterou můžete bezplatně stáhnout na Apple Store/Google Play. Kromě toho lze inteligentní žárovku spojit s Nordlux Smart Light Bridge, který rozšiřuje funkce o hlasové ovládání (Google Assistant/Amazon Alexa) nebo třeba plánované vypínání/zapínání chytrých žárovek ve vaší domácnosti.

Chytrá žárovka od Nordluxu s možností nastavení barevné teploty a až 16 milionů barev, stmívatelná pomocí aplikace Nordlux Smart Light nebo dálkového ovladače.  (bílá)
Příkon
8,5W
Světelný tok
1055lm
Barevná teplota
2200-6500K
Index podání barev (CRI)
80 Ra
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.