Chytrá žárovka GU10 4,7W 2200-6500K

Energetická třída F výrobce Nordlux #2070031000
269
skladem >10 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Pro chytrou domácnost

Chytrá žárovka od Nordluxu vám nabízí širokou škálu teploty světla 2200-6500 K. Od teplé bílé, která je vhodná pro relaxaci, odpočinek a navození příjemné atmosféry, až po neutrální až studenou bílou, která je vhodná především pro pracovní aktivity. Intenzitu světla můžete měnit v rozmezí 10-380 lm. Stmívání žárovky se snadno ovládá pomocí Nordlux Smart Light bluetooth aplikace, kterou můžete bezplatně stáhnout na Apple Store/Google Play. Kromě toho lze inteligentní žárovku spojit s Nordlux Smart Light Bridge, který rozšiřuje funkce o hlasové ovládání (Google Assistant/Amazon Alexa) nebo třeba plánované vypínání/zapínání chytrých žárovek ve vaší domácnosti.

Chytrá žárovka vytváří správnou atmosféru pro každou příležitost. (bílá)
Příkon
4,7W
Světelný tok
380lm
Barevná teplota
2200-6500K
Energetická třída
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.