Nenápadné

Stojací svítidlo Anselmo v elegantní designu je skvělým pomocníkem při posvícení na vaši oblíbenou knížku, zároveň si jí téměř nevšimnete. Tenký design celého svítidla a možnost nastavení výšky ramene a jeho otáčení jsou výhodami, které vás nadchnou. Zabudovaný LED zdroj má barvu teplé bílé, světlo je tak příjemné na čtení a pro nepřímé osvětlení. Navíc je možné ho stmívat díky točnému stmívači přímo na lampě. Lampa je dostupná v minimalistickém černém provedení.

Záruka na svítidlo 3 roky.

Stojací světlo Anselmo v tenkém designu v černém provedení s možností stmívání, otáčení ramene a nastavení výšky v černém provedení. (černá)
Rozměry
140cm
Materiál
kov, hliník
Vestavěná žárovka
LED3000K, 640lm Energetická třída F
Stmívač
ano
Poznejte výrobce světla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjející dekorativní a funkční osvětlení, která vznikla v roce 1992 v Antverpách. Vizí rodinné firmy je dodávat kvalitní světla za přijatelnou cenu tak, aby byl spokojený každý zákazník. Každý rok Lucide přichází s novými designy a snaží se na trendy nejen reagovat, ale také je určovat. Svými svítidly září v Evropě i mimo ni, a tak své motto "Rozsvítí váš svět" mění v realitu.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.