Nordlux Align

výrobce Nordlux #2120095010
K prohlédnutí v showroomu Praha
?
3 779
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

V pohybu

Série moderních stolních světel dánské designérky Marie Berntsen, to je Align od Nordluxu. Lampičky podporují zvědavost a interakci, pohltí Vás jejich měkký matný sametový povrch, který je jemně podtržen detaily z broušené mosazi. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak stínítko lampy. To sestává ze statického vnitřního stínítka a vnějšího, které je pohyblivé, tudíž si ho můžete nastavit a uzpůsobit přesně podle Vašich potřeb. Vyberte si některou z 8 barev.

Součástí každé varianty je kabel v odpovídající barvě.

Originální stolní svítidlo Align od Nordluxu v matném sametovém provedení s detaily z broušené mosazi. Stínítko lampy je složeno z vnitřního statického a vnějšího pohyblivého, které si můžete uzpůsobit podle Vašich potřeb. Vyberte si z 8 barevných variant. (šedá)
Rozměry
⌀22cm × 33,5cm
Materiál
kov
Doporučená žárovka
E27 max 25W
Designer
Maria Berntsen

Související zboží

Maria Berntsen
Maria Berntsen
Poznejte návrháře světla

Maria Berntsen

"Design není jen o funkčnosti, je hlavně o emočním propojení a dopadu. Úspěchem pro mě je, když můj design přináší radost lidem každý den jejich života." Od roku 1992 se ve svém vlastní studiu v Kodani zaměřuje Maria Berntsen na architekturu a design. Ve světě designu je její jméno po léta známou značkou. Spolupracovala s širokým spektrem dánských a mezinárodních společností, z čehož vznikl nespočet úspěšných designů.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.