Výjimečný zážitek

Světlo Aludra 95 od Nordluxu spojuje sochařský design a moderní minimalismus. Zahradní sloupek vytváří příjemnou atmosféru díky světelnému a stínovému efektu, který se bude projevovat v okolí. Výborně Vám posvítí na příjezdovou cestu nebo u vchodu do domu. Světlo je vyrobené z velmi odolného materiálu, a tak vydrží nepříznivé podmínky a je odolné proti korozi. Můžete si ho zakoupit ve třech barevných provedeních – černém, tmavé mosazi, nebo hliníku.

Venkovní zahradní sloupek světlo Aludra 95 od Nordluxu v moderním minimalistickém designu. Díky specifickému tvaru vytváří v okolí hru světla a stínu. Vyrobené z odolného materiálu, dostupné ve třech barevných provedeních – černá, mosaz a hliník. (tmavá mosaz)
Rozměry
95cm
Materiál
hliník, plast
Doporučená žárovka
E27 max 15W
Designer
Jacob Jensen Design

Související zboží

Jacob Jensen Design
Jacob Jensen Design
Poznejte návrháře světla

Jacob Jensen Design

Pro studio Jacob Jensen Design je typický moderní nadčasový jazyk, který je vizionářským stylem inspirujícím po celém světě. Studio od svého založení v roce 1958 navrhlo více než tisíc produktů a je jednou z nejvíce oceňovaných poradenských společností ve Skandinávii. Umělecký jazyk pracuje se vzdáleností, blízkostí a dotykem. Na dálku designy upoutají, při přiblížení odhalí zajímavé detaily a s dotykem ožívají vzrušující vlastnosti.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.