Kamkoliv s Vámi

Malá přesnosná lampička, která bude ideálním společníkem do teplých letních nocí, to je Nordlux Ara To Go. Slušet jí to bude na terase či balkoně, na stole nebo přímo na zemi. Přenosné svítidlo je doplněno o praktické kožené ouško, snadno si je tak vezmete s sebou kamkoliv budete potřebovat. Dokonalého osvětlení docílíte díky dotykovému tlačítku, které si můžete podžením plynule nastavit. Lampička si navíc pamatuje poslední nastavenou intezitu.

Svítit vydrží až 80 hodin, indikátor na lampičce vám dá včas zablikáním vědět, kdy je lampu potřeba nabít pomocí přiloženého kabelu.

Záruka na LED zdroj 5 let.

 

Malá přenosná lampička Ara To Go od Nordluxu ideálně osvítí Vaši terasu či balkon. Tři barevné varianty - bílá, černá i písková - jsou doplněny o kožené poutko. Plynulé stmívání pro nastavení správného svícení. (černá)
Rozměry
29,3cm
Materiál
hliník, plast
Vestavěná žárovka
LED3000K, 240lm
Stmívač
ano
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.