Horizontála

Netradiční závěsné světlo Beau 100 v tenkém designu je esencí skandinávského minimalismu. Myšlenkou ke vzniku svítidla bylo vytlačení siluety klasického lustru, místo něj přichází inovativní vzhled. Světlo má nastavitelnou výšku, slušet mu to tak bude nad jídelním stolem nebo kuchyňským ostrůvkem.

Společně se světlem se dodává i odpovídající žárovka, která není stmívatelná. Světlo je stmívatelné pouze v případě zakoupení stmívatelné žárovky.

Horizontální závěsné svítidlo Beau 100 v tenkém designu se bude hodit nad jídelní stůl či kuchyňský ostrůvek. Součástí balení je nestmívatelná žárovka. (černá)
Rozměry
8,5cm
Materiál
kov
Vestavěná žárovka
ano2700K, 1500lm
Designer
Studio Mavro//Lefevre by Sofie Lefevre

Související zboží

Studio Mavro//Lefevre by Sofie Lefevre
Studio Mavro//Lefevre by Sofie Lefevre
Poznejte návrháře světla

Studio Mavro//Lefevre by Sofie Lefevre

Cesta stát se designérkou nebyla pro Sofie Lefèvre přímočará. Začala studovat medicínu, po roce ale změnila kurz a začala se věnovat designu. Přirozená je pro ni práce s designem osvětlení, zdůrazňuje dopad světla na naše životy a fascinuje ji, jak světlo může změnit interiér. Podle Sofie, aby byl design relevantní, musí se něčeho ve vás dotknout, ať už prakticky nebo emocionálně, aby byl ospravedlněn jeho smysl.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.