Všestranný pomocník

Multifunkční novinka z dílny dánského výrobce Nordlux Bend zaujme nejen svými tvary. Stojací lampa se může pochlubit nastavitelným ramenem i hlavou, takže ji využijete jak ve čtecím koutku, tak v klidové zóně. Další užitečnou funkcí je dotykové stmívání, díky němuž si přizpůsobíte intenzitu světla podle toho, kolik jej zrovna potřebujete. Zároveň disponuje paměťovou funkcí, díky níž si zapamatuje poslední nastavenou intenzitu světla. Vybrat si můžete ze dvou variant – jednoduché či se dvěma stínidly. 

U varianty se dvěma stínidly je možné nastavovat stínidla nezávisle na sobě. 

Záruka 5 let na zabudovanou LED žárovku.

 

Stojací lampa Bend od Norluxu s nastavitelnou hlavou i ramenem, plynule stmívatelná dotykem, dvě varianty – s jedním nebo dvěma stínidly, v černém provedení (Počet stínidel: 1)
Rozměry
36,8/53cm × 135cm
Materiál
kov, hliník
Vestavěná žárovka
LED2700K, 410/820lm Energetická třída F
Designer
Says Who

Související zboží

Says Who
Says Who
Poznejte návrháře světla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.