Nordlux Bring To Go 12

výrobce Nordlux #2218013001
674
skladem >10 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Kamkoliv s vámi

Bring To Go 12 je stylové přenosné venkovní světlo od Nordluxu, které jednoduše dobijete pomocí USB portu. Kruhová světelná plocha je obklopená černou, zelenou nebo žlutou gumičkou, kterou lze zároveň použít jako rukojeť nebo závěs. Svítidlo je stmívatelné ve dvou krocích pomocí funkce moodmaker. Voděodolný povrch z recyklovaných materiálů se hodí kamkoliv ho budete chtít vzít – na pláž, na terasu nebo do parku, kde rozsvítíte noc příjemnou atmosférou.

Výdrž baterie při 100 % svícení je 8 hodin, při svícení na 30 % je 24 hodin.

Záruka 5 let na zabudovnou LED žárovku.

bring (png)

Přenosné světlo Bring To Go 12 od Nordluxu s dvoukrokým stmívačem vyrobené z recyklovaných materiálů. V nabídce jsou tři barevné varianty. Černá, zelená a žlutá.  (černá)
Rozměry
⌀12cm × 9,3cm × 26cm
Materiál
plast
Vestavěná žárovka
LED2700K, 70lm
Designer
Designers Trust by Timothy Jacob Jensen

Související zboží

Designers Trust by Timothy Jacob Jensen
Designers Trust by Timothy Jacob Jensen
Poznejte návrháře světla

Designers Trust by Timothy Jacob Jensen

Timothy Jacob Jensen byl od mladého věku přitahován designem, asi i proto že pochází z rodiny, kde má toto povolání několikagenerační tradici. Stal se hlavním designérem a zakladatelem platformy Designers Trust. Tato platforma sdružuje některé z nejkompetentnějších designérů na světě a nabízí jim příležitost přispět k lepším a udržitelnějším designovým řešením.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.