Odkládací lampička

Hledáte lampičku k posteli, která bude multifunkční a zároveň ozdobí Vaši ložnici? Pak je Nordlux Cody ideálním řešením! Na poličku si můžete odložit drobné věci, jako například telefon, ten zároveň i snadno dobijete díky zabudovanému USB vstupu, stejně jako jiné elektronické zařízení. Nastavitelnou hlavou si potom lehce namíříte světlo na Vaši oblíbenou knihu. Stačí už si jen vybrat, jaká ze tří barevných variant je pro Vás ta pravá – bílá, černá, nebo zelená?

Nástěnná lampička Nordlux Cody s poličkou, na kterou si můžete odkládat drobnosti, nebo i telefon, který si zároveň snadno dobijete díky USB vstupu. Dostupná ve třech barvách - zelené, černé a bílé (bílá)
Rozměry
20cm × 43/33/30,5cm
Materiál
kov
Doporučená žárovka
GU10 max 15W
Stmívatelné
pouze s chytrou žárovkou
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.