Tajuplná

S průmyslovým inovativním designem přichází řada Darci od Nordluxu. Stolní lampička bude perfektním funkčním a estetickým doplňkem Vašeho domova. Zakřivenou hlavu pomocí kloubu snadno nastavíte, ať už ji využíváte na čtení, práci či jen pro podtržení atmosféry v místnosti. Lampička najde své místo ve čtecím koutku, vedle postele, díky minimalistkému zpracování se ale bude hodit všude. Černý saténově hebký matný povrch a dotykový vypínač je už jen třešinkou na dortu tohoto zářicího skvostu.

Kombinace funkčního a estetického - to je stolní lampička Darci od Nordluxu. Pomocí kloubu nastavíte směr svícení, díky čemuž se hodí do čtecího koutku. V černém provedení s matným sametovým povrchem. (černá)
Rozměry
55cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
E14 max 25W
Designer
Bjørn + Balle

Související zboží

Bjørn + Balle
Bjørn + Balle
Poznejte návrháře světla

Bjørn + Balle

Christian Bjørn a Rune Balle jsou jedni z nejosobitějších designerů firmy Nordlux. Jejich síla spočívá v umění zkombinovat minimalistický skandinávský design a aktuální designové trendy. Produkty z jejich rukou mají vždy tyto společné prvky - cit pro detail, chytrou kombinaci materiálů a silnou identitu.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.