Nordlux Front Single

výrobce Nordlux #46801003
1 889
skladem 3 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Ozdoba moderní budovy

Venkovní nástěnné svítidlo Front Single od Nordluxu Vám na první pohled připomene periskop ponorky. Dílo designera Sebastiana Holmbäcka v jednoduchých, přiměřeně robustních linkách ozdobí každou moderní budovu. K dostání ve třech barevných provedeních.

Venkovní nástěnné svítidlo Front Single od Nordluxu ve tvaru periskopu. Jednoduché moderní osvětlení s akcentem industry stylu ve třech barevných provedeních. (černá)
Rozměry
⌀11,8cm × 17cm × 15,6cm
Materiál
hliník, sklo
Doporučená žárovka
GU10 max 28W
Designer
Sebastian Holmbäck
Sebastian Holmbäck
Sebastian Holmbäck
Poznejte návrháře světla

Sebastian Holmbäck

Estetika, jako pojetí krásy a to jak jí vnímáme, je jeho hlavním tématem už od začátku Sebastianovy kariéry. Kromě lásky k technické stránce materiálů a výroby, je také fascinován tím, jak lidi subjektivně vnímají formu, barvy a funkčnost objektu. Jako designer se kromě návrhů produktů pro dánské a mezinárodní firmy věnuje i konzultační činnosti.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.