Otočná designovka

Stolní lampička Hello od Nordluxu z dílny Charlotte Høncke s organickou siluetou ozdobí každý interiér. Velké stínítko perfektně obepíná opálově bílou skleněnou kupoli a je možné jej otáčet pro ideální kombinaci přímého a nepřímého světla. Vybírejte ze tří barevných variant.

Stolní lampička Hello od Nordluxu v organickém tvaru s velkým stínítkem pro nastavení paprsku světla, dostupné ve 3 variantách. (černá)
Rozměry
24,3cm × 42cm
Materiál
kov, sklo
Doporučená žárovka
E14 max 25W
Designer
Charlotte Høncke
Charlotte Høncke
Charlotte Høncke
Poznejte návrháře světla

Charlotte Høncke

Od útlého věku měla vášeň pro design, a tak pro ni byla v Aarhus School of Architecture in Industrial Design, kterou v roce 2002 absolvovala, jasná volba. Charlotte nachází inspiraci všude, kam jde – od přírody, architektury nebo cestování po světě. „Ráda zkoumám nové materiály, tvary a techniky a nikdy nevolím tu snadnější cestu. To někdy způsobuje výzvy, jak pro mě jako designéra, tak i pro výrobce. Ale zkoumání nových metod je také to, co dělá práci rozmanitou a vzrušující.“ Design osvětlení je něco, co Charlotte Høncke považuje za obzvláště zajímavé kvůli jeho všestrannosti a potřebě vyvážit funkčnost a estetiku.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.