Moderní a flexibilní

Moderní, flexibilní stropní svítidlo Diskie oceníte ve světlých interiérech. Nadčasové provedení stylově doplní obývací pokoj nebo ložnici a díky kulatému uhlazenému designu se bude hodit i do klasicky zařízeného domu. Je určeno pro Link systém, kde lze snadno a rychle spot upevnit do lišty a také s ním lehce pohybovat. Vyberte si ze dvou barevných variant – bílé či černé. Umožňuje 3-step stmívání pomocí klasického vypínače.

Záruka na LED žárovku 5 let.

Moderní designové stropní svítidlo Diskie od Nordluxu oceníte v moderním i klasickém interiéru. Určeno pro Link systém, snadná instalace, možnost výběru z černé a bílé varianty. (bílá)
Rozměry
⌀20cm × 14cm
Materiál
kov, plast
Vestavěná žárovka
LED3000K, 750lm Energetická třída F
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.