Lehkost detailů

Radost a světlo do Vašeho interiéru přinese Mimi 3 od Nordluxu. Tenký moderní design je podtržen elegantními zlatými detaily, které dodají klasickému vzhledu jedinečný nádech. Nastavitelná stínidla můžete je tak otočit či naklonit Vámi požadovaným směrem a tím osvítit konkrétní místo, nebo větší plochu. Slušet mu to bude v chodbě, obývacím pokoji, či Vaší ložnici. Teď už jen vybrat ze dvou barevných variant – bude to černá či bílá?

Stropní bodové světlo Mimi 3 od Nordluxu s elegantními zlatými detaily, dvě stínidla jsou otočná a nastavitelná různými směry, možnost výběru ze dvou barevných variant – černá či bílé. (černá)
Rozměry
30cm × 10cm × 17cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
GU10 max 25W
Designer
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Poznejte návrháře světla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.