Tři v jednom

Dánský designér Bønnelycke MDD přichází s multifunkční lampou Nobu. Disponuje třemi nástavci, díky nimž je možné vytvořit lampu stolní, nástěnnou nebo s klipem. Snadno nastavitelné je také rameno a hlava lampy, světlo tak bude mít skvělé využití v pracovním prostoru nebo ve čtecím koutku. Šedý nebo černý matný povrch umocňuje moderní minimalistický vzhled – nenápadným dotykovým vypínačem snadno zapnete a vypnete, podržením lze světlo plynule stmívat.

Stolní, nástěnné nebo lampa s klipem, Nobu od Nordluxu využijete kdekoliv bude třeba, v černém a šedém matném provedení. (šedá)
Rozměry
49,5cm × 46,5cm
Materiál
kov, plast
Vestavěná žárovka
LED2700K, 600lm
Designer
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Poznejte návrháře světla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.