Nordlux Norbi 30

výrobce Nordlux #2220123003
3 779
skladem 2 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Industriální jemnost

Dánské duo Bjørn + Balle vytvořili nádherné světlo Norbi 30. Minimalistické závěsné svítidlo s industriálních nádechem, kde kontrastuje matná povrch s detailem z broušené oceli. Díky němu je možné pohybovat stínítkem nahoru a dolu pro nastavení ideální výšky. Posunutím stínítka nahoru vytvoříte měkké rozptýlené světlo, pokud jej snížíte, dostanete přímý paprsek světla, vhodný například pro váš jídelní stůl.

Závěsné světlo Norbi 30 s matným povrchem a detailem z broušené oceli vhodným pro posouvání stínítka nahoru a dolů. (černá)
Rozměry
⌀30cm × 36,2cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
E27 max 60W
Designer
Bjørn + Balle

Související zboží

Bjørn + Balle
Bjørn + Balle
Poznejte návrháře světla

Bjørn + Balle

Christian Bjørn a Rune Balle jsou jedni z nejosobitějších designerů firmy Nordlux. Jejich síla spočívá v umění zkombinovat minimalistický skandinávský design a aktuální designové trendy. Produkty z jejich rukou mají vždy tyto společné prvky - cit pro detail, chytrou kombinaci materiálů a silnou identitu.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.