Lampička na cesty

Praktickou lampičku Nuru od Nordluxu můžete vzít všude s sebou. Dobíjí se pomocí USB kabelu a má praktické ouško, díky kterému se dobře přenáší. Díky vysokému krytí je vhodná i k venkovnímu použití, skvěle se hodí v místech, kde nemáte k dispozici elektřinu a potřebujete si posvítit, ale bude i krásným doplňkem interiéru. Navíc má třístupňový stmívač, pomocí kterého vytvoříte tu správnou atmosféru.

Záruka 5 let na zabudovanou LED žárovku.

Třístupňový stmívač Moodmaker:

image002

Zapněte vypínač = 100% světlo.
Vypněte a do 5 vteřin opět zapněte vypínač = 50% světlo.
Vypněte a do 5 vteřin opět zapněte vypínač = 20% světlo.
Poté můžete cyklus zopakovat.

Součástí balení je dobíjecí USB kabel.

Nuru od Nordluxu můžete vzít všude s sebou - dobíjí se pomocí USB kabelu, třístupňový stmívač přímo na lampičce, krytí ip44. (růžová zlatá, opálová bílá)
Rozměry
⌀15,5cm × 20cm
Materiál
plast, kov
Vestavěná žárovka
LED2700K, 300lm Energetická třída F
Designer
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Poznejte návrháře světla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.