Stylové a variabilní

Oblíbené lampy Ray jsou stylové a nabízejí mnoho variant, jak ozdobí váš interiér. Můžete si vybrat mezi kombinacemi barev i materiálu. Svítidla jsou vyrobena z černého kovu nebo bílého opálového skla v kombinaci s chromovou základnou. Použijte ji jako ozdobnou lampu v rohu, který potřebuje trochu více světla, jako čtecí lampu u pohodlného křesla nebo klidně jako osvětlení ložnice. Dvojitá lampa je vhodná do všech místností v interiéru, skvělým doplňkem budou také závěsná světla, stolní nebo nástěnné lampičky stejné řady.

Mosazný kroužek u černé varianty je odnímatelný.

Stojací lampa Nordlux Ray s chromovou základnou a dvěma nastavitelnými stínítky z opálového skla nebo celá z černého kovu (černá)
Rozměry
⌀12cm × 155cm
Materiál
kov, sklo
Doporučená žárovka
E14 max 2x40W
Stmívatelné
pouze s chytrou žárovkou
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.