Rafinovaná asymetrie

Inspiraci hledala dánská designérka Maria Berntsen v organických tvarech a tím položila základ sérii Shapes od Nordluxu. Nechte se okouzlit jedinečným stínítkem z opálového skla v asymetrické formě, která se skvěle doplňuje s lesklou mosaznou základnou. Dohromady tak vytváří rafinované umělecké dílo. Skrz stínítko stolní lampičky prostupuje měkké rozptýlené světlo, které dodá každé místnosti jemnost. Ať ji umístíte kamkoliv, bude zdobit každý kout Vašeho domu.

 

Stolní lampička Shapes od Nordluxu se stínítkem z opálového skla v kombinaci s mosaznou základnou. Stínítko v asymetrické formě dodává do prostoru měkký rozptýlené záření. (opálové sklo, mosaz)
Rozměry
18cm × 47cm
Materiál
sklo, kov
Doporučená žárovka
E27 max 15W
Designer
Maria Berntsen

Související zboží

Maria Berntsen
Maria Berntsen
Poznejte návrháře světla

Maria Berntsen

"Design není jen o funkčnosti, je hlavně o emočním propojení a dopadu. Úspěchem pro mě je, když můj design přináší radost lidem každý den jejich života." Od roku 1992 se ve svém vlastní studiu v Kodani zaměřuje Maria Berntsen na architekturu a design. Ve světě designu je její jméno po léta známou značkou. Spolupracovala s širokým spektrem dánských a mezinárodních společností, z čehož vznikl nespočet úspěšných designů.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.