-20% na vše 25.4.-28.4.

Nordlux Skylar

Energetická třída F výrobce Nordlux #2113003003
6 749 Kč 5 399
skladem 1 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Horizont

Pro závěsné světlo Skylar od Nordluxu jistě naleznete mnoho způsobů využití! Je ztělesněním chladného průmyslového funkčního designu. Minimalistické světlo je vybaveno inovativní technologií Moodmaker – vestavěnou funkcí třístupňového stmívání, kterou můžete snadno ovládat pomocí nástěnného vypínače. Vybrat si pak můžete mezi plným zářením – zde budou svítit boční i dolní světla zároveň –, svícením pouze bočním, nebo spodním světlem. Světlo má nastavitelnou výšku a je také vybaveno funkcí paměť a reset*. Vyberte si ze dvou barevných variant – černé a hliníku – a umístěte jej například nad kuchyňskou linku či jídelní stůl, kde se bude jistě vyjímat.

*Světlo Skylar si pamatuje poslední nastavený mód. Pokud světlo vypnete a zapnete do 5s, mód se změní, pokud po více než 5s, mód zůstává stejný.

Info o krytce

 

Záruka na LED zdroj 5 let.

 

Závěsné světlo Skylar od Nordluxu s třístupňovým stmívačem ovládaným nástěnným vypínačem. Možnost nastavení výšky světla a funkce paměť a reset. (černá)
Rozměry
3,8cm × 4,2cm
Materiál
hliník, plast
Vestavěná žárovka
LED3000K, 2600lm Energetická třída F
Stmívač
ano
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.