Nordlux Sponge To Go

Energetická třída F výrobce Nordlux #2018145003
1 619
skladem >10 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Když houby září

Jednoduchý design a jemné tvary jsou znakem elegantní série Nordlux Sponge, která ve vás evokuje ten klid a pohodu lesa, kde se designéři tohoto světla inspirovali. Světlo je možné používat uvnitř i venku, lampa je odolná proti dešti i větru. Dobíjí se pomocí USB kabelu a má praktické ouško, díky kterému se dobře přenáší. Světlo je stmívatelné.

Sponge nabízí tři úrovně intenzity osvětlení. Vestavěná baterie vydrží při maximální intenzitě až pět hodin, pokud zvolíte méně intenzivní světlo, baterie může vydržet o mnoho déle. Dobijete ji pak jednoduše použitím USB kabelu.

Záruka 5 let na LED žárovku

Univerzální designové světlo do zahrady i interiéru - Nordlux Sponge (černá)
Rozměry
⌀22,5cm × 27,7cm
Materiál
plast, kov
Vestavěná žárovka
LED2700K, 300lm Energetická třída F
Designer
Says Who
Says Who
Says Who
Poznejte návrháře světla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.