Pro chytrou domácnost 

Startovací balíček obsahuje dvě chytré žárovky a chytrý Light Bridge, který vám s pomocí Bluetooth umožní ovládat světla ve vaší domácnosti v podstatě odkudkoliv. Můžete si díky aplikaci nastavovat plány a programy tak, aby světla simulovala vaši přítomnost, když je rodina například na dovolené. Chytrá žárovka od Nordluxu vám nabízí širokou škálu teploty světla 2200-6500 K. Žárovky jsou stmívatelné – intenzitu světla můžete měnit v rozmezí 20-900 lm.

Jelikož je Nordlux Smart Light kompatibilní s inteligentními domácími asistenty Amazon Alexa a Google Home, je také možné ovládat světla hlasem.

Nordlux Starter Pack dvě chytré žárovky a Smart Light Bridge - vylepšuje funkce inteligentních žárovek Nordlux propojením a ovládáním odkudkoliv.  (bílá)
Světelný tok
900lm
Barevná teplota
2200-6500K
Energetická třída
Materiál
sklo, plast
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.