Lampa pro všechno

Moderní, ale zároveň nadčasový lustr Stay z díly Marie Berntsen od Nordluxu bude ozdobou v kterémkoliv pokoji! Zešikmené stínítko vytváří otevřený dojem, díky němuž proudí do místnosti maximum světla. Stay vydává měkké příjemné světlo, a to i směrem nahoru, bude se tak skvěle hodit jak nad jídelní stůl, tak do vstupní haly. Bude se do Vašeho interiétu hodit více v šedé, či černé variantě?

Moderní nadčasový lustr Stay od Nordluxu se skládá ze tří zešikmených stínítek, kterými proudí světlo i směrem vzhůru, a tak vydává maximální množství světla. Bude se tak hodit jak do vstupní haly, tak nad jídelní stůl. Dostupné je v černé a šedé barvě. (černá)
Rozměry
⌀60cm × 12cm
Materiál
hliník, kov
Doporučená žárovka
E27 max 28W
Designer
Maria Berntsen

Související zboží

Maria Berntsen
Maria Berntsen
Poznejte návrháře světla

Maria Berntsen

"Design není jen o funkčnosti, je hlavně o emočním propojení a dopadu. Úspěchem pro mě je, když můj design přináší radost lidem každý den jejich života." Od roku 1992 se ve svém vlastní studiu v Kodani zaměřuje Maria Berntsen na architekturu a design. Ve světě designu je její jméno po léta známou značkou. Spolupracovala s širokým spektrem dánských a mezinárodních společností, z čehož vznikl nespočet úspěšných designů.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.