Original BTC Hector Bibendum size 2

výrobce Original BTC #FP500WT
11 886
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Elegance včelího úlu

Elegantní závěsná lampa Hector Bibendum od Original BTC vám udělá parádu v obývacím pokoji, nad jídelním stolem i v odpočinkové zóně. Bílý porcelán ve tvaru včelího úlu můžete nakombinovat se zavěšením v různých barevných provedeních a skvěle padne do moderně zařízeného interiéru. 

Závěsná lampa Hector Bibendum od Original BTC se stínítkem z bílého porcelánu a kabelem s textilním opletením v různých barvách.  (Barva kabelu: tyrkysová)
Rozměry
⌀20cm × 19cm
Materiál
porcelán
Doporučená žárovka
E27 max 60W
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.