Original BTC Maestro Wall

výrobce Original BTC #BE/MAE/WM/CL/AN/OW
23 516
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Decentní kov a kůže

Decentní kovová lampa Maestro Wall z řady Beadligh od Original BTC s montáží na zeď vám nabízí elegantní a velice variabilní řešení osvětlení vašeho bytu i kanceláře. Její drobná hlava z lesklého kovu plynule navazuje na ohebné kožené rameno, vybrat si můžete ze čtyř barevných provedení. Dopřejte si tento moderní luxusní doplněk.

Montáž na zeď, vypínač na základně.

Nástěnná lampička Maestro Wall z řady Beadligh od Original BTC s montáží na zeď, ve čtyřech barevných provedeních. (hliník, bílá kůže)
Rozměry
39,6cm
Materiál
hliník, kůže
Vestavěná žárovka
LED
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.