Original BTC Nimbus Escutcheon

výrobce Original BTC #BE/NIM/ES/CL/AN/OW
19 073
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Decentní kov a kůže

Decentní kovová lampička Nimbus Escutcheon z řady Beadligh od Original BTC s podomítkovou montáží vám nabízí elegantní a velice variabilní řešení osvětlení vašeho bytu i kanceláře. Její drobná hlava z lesklého kovu plynule navazuje na ohebné kožené rameno, vybrat si můžete ze čtyř barevných provedení. Dopřejte si tento moderní luxusní doplněk.

Podomítková montáž, nutné trafo 230/12V, vypínač na základně.

Nástěnná lampička Nimbus z řady Beadligh od Original BTC s podomítkovou montáží z kovu a kůže ve čtyřech barevných provedeních. (hliník, bílá kůže)
Rozměry
41,2cm
Materiál
hliník, kůže
Vestavěná žárovka
LED
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.