Original BTC Ship's Double Well Glass

výrobce Original BTC #DP7208/BR/WE/FR
32 468
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Dvojitá lodní lucerna

Nástěnné vodotěsné světlo Ship's Double Well Glass od Original BTC je určené každému, jehož srdce je otevřeno dobrodružství a příběhům. Designéři se nechali unést kouzlem námořnického prostředí a tajemných báchorek a vytvořili originální lampu podobnou dvěma lodním lucernám. Vám už jen stačí vybrat si barevnou kombinaci.

Dvojité vodotěsné nástěnné světlo Ship\'s Double Well Glass od Original BTC, vhodné do koupelny, ve třech provedeních kovové základny a mřížky, s čirým nebo pískovaným sklem. (mosaz s patinou, pískované sklo)
Rozměry
47cm × 12cm × 10cm
Materiál
kov, sklo
Doporučená žárovka
E27 max 2x60W
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.