Original BTC Titan 1 Glass

výrobce Original BTC #FP005K/GL01E
18 747
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Nadčasový industriální styl

Originální retro závěsné svítidlo Titan Glass od Original BTC inspirované stylem typickým pro továrny, nádraží a kanceláře 40. let dodá punc nadčasovosti každému interiéru. Hliníkové stínidlo zavěšené na ocelovém kabelu je pro vás dostupné buď bez povrchové úpravy, nebo s lakem v různých kombinacích pěti barev s bílým, bronzovým, nebo zlatým vnitřkem. Žárovku chrání skleněný kryt, takže světlo působí měkce a osvětlení se hodí i do prašnějšího prostředí.

Titan Glass od Original BTC - retro závěsné svítidlo v industriálním stylu. Hliníkové stínidlo na ocelovém kabelu. Barevné variace, nebo bez povrch. úpravy. Uzavřeno skleněným krytem (černá)
Rozměry
⌀36cm × 36cm
Materiál
hliník, sklo
Doporučená žárovka
E27 max 100W
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.