Udržitelnost snoubená s lehkostí mráčku

Jako mráček se bude tato závěsná lampa vznášet ve vašem interiéru. Light Cloud 70 potěší každého, komu je blízká myšlenka udržitelnosti – je totiž vyrobena ze zbytků dýhy z dřevařských dílen, pro které už nebylo využití. Každá lampa Light Cloud je originál a protože je vytvořena z dlouhého souvislého pruhu dýhy, který se stáčí do spirály, po rozsvícení vzniká dojem slunečních paprsků pronikajících skrz oblaka.

Vybrat si můžete z javorového, ořechového, nebo bambusového provedení a také z pěti barev kabelu – černé, bílé, šedé, hnědé a světle hnědé.

Standardně se světlo dodává s kabelem v bílé barvě. Pokud si přejete barvu jinou, napište nám ji do poznámky.

Info o krytce

Udržitelná elegantní závěsná lampa z dýhy - Studio Vayehi Light 70 Cloud ve třech provedeních - javor, ořech, bambus. (Dýha: javor)
Rozměry
⌀70cm × 43cm
Materiál
dýha
Doporučená žárovka
E27
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Studio Vayehi

Izraelské designérské duo Tzuri Gottlieb a Katharina Brand spolu sdílí velkou lásku k přírodě a přírodním materiálům. Především dýhy jsou v jejich tvorbě zásadní. Tento materiál zkoumají z technického hlediska a zkouší, kam až je pustí. V jejich tvorbě můžeme vidět otisk toho, s jakým citem nad svítidly a materiály uvažují. Jejich svítidla jsou velice organická a vycházejí ryze z přírody.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.