Jednoduché, elegantní, efektivní

Když rozsvítíte toto závěsné svítidlo, dočkáte se krásného světelného efektu, který je vytvářen skládanými proužky přírodní dýhy a mezerami mezi nimi. Dopřejte svému interiéru vřelou atmosféru, kterou umí vykouzlit jen kombinace dřeva a světla – co takhle pověsit Wind 65 nad jídelní stůl? Vybrat si můžete ze tří druhů dýhy – bambusu, javoru, nebo ořechu – a také z pěti barev kabelu – černé, bílé, šedé, hnědé a světle hnědé. Skvěle bude vypadat v kombinaci se světly různé velikosti z též řady. 

Standardně se světlo dodává s bílým kabelem. Pokud si přejete jiný, Vámi vybranou barvu kabelu zapište při objednání do poznámky. 

Info o krytce

Závěsné svítidlo Wind 65 z přírodní dýhy vytvářející díky proužkům světelné efekty. (Dýha: javor)
Rozměry
⌀65cm × 38cm
Materiál
dýha
Doporučená žárovka
E27
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Studio Vayehi

Izraelské designérské duo Tzuri Gottlieb a Katharina Brand spolu sdílí velkou lásku k přírodě a přírodním materiálům. Především dýhy jsou v jejich tvorbě zásadní. Tento materiál zkoumají z technického hlediska a zkouší, kam až je pustí. V jejich tvorbě můžeme vidět otisk toho, s jakým citem nad svítidly a materiály uvažují. Jejich svítidla jsou velice organická a vycházejí ryze z přírody.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.