Asymetrický klenot interiéru

Stínidlo této unikátní závěsné lampy z dílny Studia Vayehi je vyrobeno z dřevěné dýhy efektně poskládané do spirály, která může směřovat dolů i nahoru – záleží na vás. Skvěle bude Wing vypadat obzvlášť ve skupině, kdy každou z lamp zavěsíte do jiné výšky. Díky skládání lampa vydává nepřímé světlo s úžasnými efekty, žárovka je z jedné strany viditelná. Součástí je textilní kabel s mosaznými detaily, můžete si vybrat z pěti barev – bílé, černé, šedé, hnědé či světle hnědé.

Standardně se světlo dodává s bílým kabelem. Pokud si přejete jiný, Vámi vybranou barvu kabelu zapište při objednání do poznámky. 

Info o krytce

Asymetrické závěsné světlo Studio Vayehi Wing z dřevěné dýhy, tři různé velikosti, pět barevných variant kabelu.  (Průměr: 60cm)
Rozměry
⌀50cm a více × 54cm
Materiál
dýha
Doporučená žárovka
E27
Délka kabelu
150cm
Poznejte výrobce světla

Studio Vayehi

Izraelské designérské duo Tzuri Gottlieb a Katharina Brand spolu sdílí velkou lásku k přírodě a přírodním materiálům. Především dýhy jsou v jejich tvorbě zásadní. Tento materiál zkoumají z technického hlediska a zkouší, kam až je pustí. V jejich tvorbě můžeme vidět otisk toho, s jakým citem nad svítidly a materiály uvažují. Jejich svítidla jsou velice organická a vycházejí ryze z přírody.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.