UMAGE Asteria Mini mosaz

výrobce Umage #2208
6 235
dostupnost: 15 pracovních dní

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Levitující disk

Barevný disk levitující nad jídelním stolem nebo čtenářským koutkem – to je UMAGE Asteria Mini. Vždy znovu potěší Vaše oči jednoduchým, neotřelým řešením a geniálně pojatými detaily. Příjemně rozptýlené světlo u Asterie obstará zabudovaná LED žárovka s pětiletou zárukou. Kovové stínidlo je dostupné v 11 odstínech: červená, bílá, černá, antracitová, zelená, žlutá, modrá, oranžová, růžová, olivová a šedá.

Možnost přikoupení alternativního vršku stínítka v broušené oceli či černé barvě.

Info o krytce

Záruka 10 let na výrobní vady. 

 

Jednoduchá a originální závěsná lampa UMAGE Asteria ve tvaru disku. Kovové stínidlo, LED žárovka. Sedm barev.  (zelená)
Rozměry
⌀31cm × 4cm
Materiál
ocel, hliník
Vestavěná žárovka
LED3000K, 1200lm
Délka kabelu
270cm
Poznejte výrobce světla

Umage

UMAGE je dánská firma, od níž můžete čekat vše, jen ne obyčejné produkty. Už z jejího názvu je to zřejmé - UMAGE znamená “udělat něco navíc”. Tato dánská firma se snaží skandinávský design posouvat vždy o něco dál. Spojuje estetiku, jednoduchost, funkčnost a také klade důraz na ekologii (jejich „placatá“ balení opravdu „snižují" spotřebu paliva při přepravě). Produkty od UMAGE najdete ve více než 2000 obchodech a 40 zemích po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.