UMAGE Eos Esther 60

výrobce Umage kolekce EOS #2461
7 051
dostupnost: 15 pracovních dní

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Nadýchaná hebkost

Jméno Eos patřilo podle řecké mytologie bohyni úsvitu. Jemné světlo úsvitu můžete přenést i k sobě domů díky nadýchaným stínítkům UMAGE Eos Esther 60 vytvořeným z husích peříček. Měkké na dotek a neodolatelné na pohled budou jednoznačně ozdobou obývacích pokojů nebo ložnic. Posaďte se pod něžné obláčky a dovolte si na chvíli se zasnít. Možnost otáčet lustr do čtyř možných úhlů ještě zvyšuje celkový vizuální efekt této nadýchané lampy. Vyberte si z pěti barevných provedení to pravé pro Vás. Stínítko je kompatibilní se závěsy a stojany řady UMAGE. 

Jedná se jen o stínítko, zavěšení a žárovka nejsou součástí balení. Možnost dokoupení – viz související produkty.

Stínítko můžete vyčistit (odstranit prach) pomocí fénu s nastavením na nejnižší teplotu. Pokud i tak zůstane prach na stínítku, použijte vlhký hadřík.

Elegantní peříčkový lustr UMAGE Eos - hebký dotek dánského designu. Ideální do ložnice, obývacích pokojů.  (světle šedá)
Rozměry
39cm × 16cm
Materiál
husí peří, textil & kov
Doporučená žárovka
Délka
60cm
Poznejte výrobce světla

Umage

UMAGE je dánská firma, od níž můžete čekat vše, jen ne obyčejné produkty. Už z jejího názvu je to zřejmé - UMAGE znamená “udělat něco navíc”. Tato dánská firma se snaží skandinávský design posouvat vždy o něco dál. Spojuje estetiku, jednoduchost, funkčnost a také klade důraz na ekologii (jejich „placatá“ balení opravdu „snižují" spotřebu paliva při přepravě). Produkty od UMAGE najdete ve více než 2000 obchodech a 40 zemích po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.