-20% na vše 25.4.-28.4.

Nepřímé osvětlení

Nástěnné svítidlo Spargo vzniklo pod taktovkou dánského Anker Studia. Velké, mírně zakřivené stínítko odráží světlo na stěnu a rozptyluje ho do místnosti. Poskytuje nepřímé světlo, a tak ho oceníte jako osvícení na atmosféru, slušet mu to bude na chodbě nebo v obývacím pokoji. Černé nebo bílé stínítko je podtrženo základnou z kartáčované mosazi. 

 

Bílá varinata obsahuje bílý kabel, černá varianta černý kabel.

Nástěnné svítidlo Spargo se pyšní velkým stínítkem v černé nebo bílé barvě s mosaznou základnou a poskytuje příjemné nepřímé osvětlení. (černá, mosaz)
Rozměry
39,5cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
E27 max 25W
Designer
Anker Studio
Anker Studio
Anker Studio
Poznejte návrháře světla

Anker Studio

Studio tvoří Jonas Poulsen a Christian Troels Hansen, kteří se od dětství zajímali o navrhování a estetiku. „Oceňujeme jasné stručné a do určité míry pevné hranice. Obecná mylná představa je, že návrháři chtějí co nejvíce svobody, aby byli co nejkreativnější. U nás je to naopak. Čím konkrétnější a užší úkol, tím větší kreativita. Design je v podstatě o tom být kreativní v rámci úkolu a navrhnout nejlepší řešení pro určitý problém.“ Při práci s osvětlením je pro Jonase a Christiana fascinující rovnováha mezi funkčností a estetikou.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.