-20% na vše 25.4.-28.4.

Vybroušená elegance

Série Versale od designerského dua Anker Studio je ztělesněním skandinávského minimalismu. Stolní svítidlo s kulatým stínítkem má dokonale jednolitý povrch ve dvou barevných variantách. Světlo dokáže navodit skvělou atmosféru ve čtecím koutku nebo u vaší postele díky nastavitelnému stínítku, které si můžete posouvat dle libosti.

Bílá varianta obsahuje bílý kabel, černá varianta černý kabel.

Stolní svítidlo Versale od Nordluxu s kulatým stínítkem ve dvou barevných variantách. Ideální k posteli nebo do čtecího koutku díky nastavitelnému stínítku. (černá)
Rozměry
⌀22cm × 45cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
G9 max 3x3W
Designer
Anker Studio

Související zboží

Anker Studio
Anker Studio
Poznejte návrháře světla

Anker Studio

Studio tvoří Jonas Poulsen a Christian Troels Hansen, kteří se od dětství zajímali o navrhování a estetiku. „Oceňujeme jasné stručné a do určité míry pevné hranice. Obecná mylná představa je, že návrháři chtějí co nejvíce svobody, aby byli co nejkreativnější. U nás je to naopak. Čím konkrétnější a užší úkol, tím větší kreativita. Design je v podstatě o tom být kreativní v rámci úkolu a navrhnout nejlepší řešení pro určitý problém.“ Při práci s osvětlením je pro Jonase a Christiana fascinující rovnováha mezi funkčností a estetikou.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.