Original BTC 7684 nástěnné

výrobce Original BTC #DP7684/GM/060C/C
14 499
již není k dispozici

Platí po celé ČR

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Těžké a robustní

Venkovní nástěnné svítidlo 7684 od Original BTC s těžkým litým zkoseným ramenem s prohnutím ve dvou variantách, držené mosaznými šrouby a křídlovými maticemi pro snadný přístup k žárovce, a skleněným krytem žárovky v čirém nebo pískovaném provedení. Díky vysokému krytí IP54 je vhodné k venkovnímu použití.

Kruhová základna, zkosené rameno s prohnutím.

Venkovní nástěnné svítidlo 7684 od Original BTC se zkoseným ramenem s prohnutím, dvě varianty masivního kovu. (bronz, čiré sklo)
Rozměry
⌀17cm × 23cm × 35,5cm
Materiál
kov, sklo
Doporučená žárovka
E27 max 60W
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.