UMAGE Rosette

výrobce Umage #4145
815
skladem 6 ks

Při objednání do 10:30 (přes Zásilkovnu), nebo do 12:00 (přes GLS) dodáme zboží následující pracovní den. Při pozdějším objednání dodáme do 2 pracovních dnů.

Všechna světla jsou pečlivě zabalena a označena nálepkou "Pozor, světlo", aby jejich cesta k vám domů byla co nejbezpečnější. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Zavěšení

Stylový závěs Rosette s kovovým baldachýnem v černé nebo bílé barvě. Dokonalý doplněk vhodný pro všechna svítidla řady UMAGE. Jedná se pouze o závěs, žárovky a stínítka je potřeba dokoupit samostatně (viz související zboží).

Závěs Rosette s kovovým baldachýnem ke stínidlům UMAGE. Černý nebo bílý (černá)
Délka kabelu
210cm
Materiál
kov
Materiál kabelu
textil
Maximální příkon
15W

Související zboží

Poznejte výrobce světla

Umage

UMAGE je dánská firma, od níž můžete čekat vše, jen ne obyčejné produkty. Už z jejího názvu je to zřejmé - UMAGE znamená “udělat něco navíc”. Tato dánská firma se snaží skandinávský design posouvat vždy o něco dál. Spojuje estetiku, jednoduchost, funkčnost a také klade důraz na ekologii (jejich „placatá“ balení opravdu „snižují" spotřebu paliva při přepravě). Produkty od UMAGE najdete ve více než 2000 obchodech a 40 zemích po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.