-20% na vše 25.4.-28.4.

Praktické a elegantní

Nabíjecí zařízení Unifier od Umage je jednoduchým a elegantním řešením pro vaše bezdrátové Qi nabíjení. Snadno bez zamotaných kabelů s ním nabijete váš chytrý telefon, svítidlo Asteria Move nebo Orbit - stačí je položit na podložku. LED světlo na zařízení Unifier umožňuje pozorovat proces nabíjení, poskytuje stabilní výkon až 10W. Vybrat si můžete z černé nebo bílé varianty.

Zařízení Unifier od Umage je řešením pro jednoduché bezdrátové Qi nabíjení. Snadno nabijete mobilní telefon, svítidlo Asteria Move nebo Orbit. Dostupné ve dvou barevných provedeních.  (bílá, růžové zlato)
Materiál
hliník, plast
Průměr
9,9cm
Výška
0,7cm

Související zboží

Poznejte výrobce světla

Umage

UMAGE je dánská firma, od níž můžete čekat vše, jen ne obyčejné produkty. Už z jejího názvu je to zřejmé - UMAGE znamená “udělat něco navíc”. Tato dánská firma se snaží skandinávský design posouvat vždy o něco dál. Spojuje estetiku, jednoduchost, funkčnost a také klade důraz na ekologii (jejich „placatá“ balení opravdu „snižují" spotřebu paliva při přepravě). Produkty od UMAGE najdete ve více než 2000 obchodech a 40 zemích po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.