-20% na vše 25.4.-28.4.

Dva v jednom

Dvě lampy v jedné, to je Zenith od Lucide. Stojací lampa kombinuje směrovatelnou lampu na čtení a druhé vyšší stínítko, jehož světlo směřuje nahoru. Dva integrované LED zdroje jsou součástí lampy, menší stínítko má nižší svítivost, proto je ideální na večerní svícení nebo na oblíbenou knížku. Každé stínítko ovládáte zvlášť, je možné je plynule stmívat díky otočnému stmívači přímo na lampě. Černé provedení se hodí do každého interiéru, stínítko využijtete v obývacím pokoji, ložnici nebo čtecím koutku.

Záruka na svítidlo 3 roky.

Stojací lampa Zenith od Lucide kombinuje dvě stínítka s integrovaným LED zdrojem a nastavitelným ramenem. Ideální do obývacího pokoje nebo ložnice. (černá)
Rozměry
53,2cm × 180cm
Materiál
kov
Vestavěná žárovka
LED3000K, 1600lm; 320lm Energetická třída F
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjející dekorativní a funkční osvětlení, která vznikla v roce 1992 v Antverpách. Vizí rodinné firmy je dodávat kvalitní světla za přijatelnou cenu tak, aby byl spokojený každý zákazník. Každý rok Lucide přichází s novými designy a snaží se na trendy nejen reagovat, ale také je určovat. Svými svítidly září v Evropě i mimo ni, a tak své motto "Rozsvítí váš svět" mění v realitu.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.