Všestranný pomocník

Multifunkční novinka z dílny dánského výrobce Nordlux Bend zaujme nejen svými tvary. Lampička se může pochlubit nastavitelným ramenem i hlavou, takže ji využijete jak na pracovním stole, tak ve čtecím koutku, či v klidové zóně. Další užitečnou funkcí je dotykové stmívání, díky němuž si přizpůsobíte intenzitu světla podle toho, kolik jej zrovna potřebujete. Zároveň disponuje paměťovou funkcí, díky níž si zapamatuje poslední nastavenou intenzitu světla. V neposlední řadě je to USB vstup, díky němuž si snadno dobijete mobilní telefon nebo některé z vašich elektronických zařízení.

Záruka 5 let na zabudovanou LED žárovku.

 

Stolní lampa Bend od Norluxu s nastavitelnou hlavou i ramenem, plynule stmívatelná dotykem, s USB vstupem pro dobíjení jiných zařízení, v černém provedení (černá)
Rozměry
27,3cm × 45,5cm
Materiál
kov, hliník
Vestavěná žárovka
LED2700K, 480lm Energetická třída F
Designer
Says Who

Související zboží

Says Who
Says Who
Poznejte návrháře světla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.