Stylové a variabilní

Oblíbené lampy Ray 2-kit jsou stylové a nabízejí mnoho variant, jak ozdobit váš interiér. Můžete si vybrat mezi několika kombinacemi barev i materiálu. Svítidla jsou vyrobena z bílého opálového skla nebo černého kovu, závěsy mají černou nebo bílou barvu a celkový vzhled lze ozvláštnit ještě drobným kovovým kroužkem. Použijte je jako ozdobné lampy v rohu, který potřebuje trochu více světla, jako čtecí lampy u pohodlného křesla nebo klidně nad kuchyňskou linkou. Balení obsahuje 2 závěsné lampy Ray, které zavěsíte společně, odděleně, střídavě nebo ve stejné výšce – možností je mnoho.

 


Info o krytce

 

Mosazný (chromový u bílé varianty) kroužek je odnímatelný.

Set dvou závěsných svítidel Nordlux Ray 2-kit se stínítky z opálového skla ve třech barevných provedeních nebo v celokovové černé variantě  (chrom, opálové sklo)
Rozměry
⌀12cm × 16,5cm
Materiál
kov, sklo
Doporučená žárovka
E14 max 2x40W
Stmívatelné
ano
Poznejte výrobce světla

Nordlux

Nordlux je dánská firma založena roku 1977. Její předností je promyšlený, jemný, ale zároveň velmi nápaditý severský design, na kterém spolupracuje s mnoha známými designéry. Právě díky prvotřídnímu designu svítidel v kombinaci s důrazem na potřeby zákazníků se stal Nordlux tak populárním. Firma vyváží svá svítidla do více než 50 zemí a těší se oblibě u čím dál většího počtu spokojených zákazníků po celém světě.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.