-20% na vše 25.4.-28.4.

Vybroušená elegance

Série Versale od designerského dua Anker Studio je ztělesněním skandinávského minimalismu. Stojací svítidlo s kulatým stínítkem má dokonale jednolitý prvrch ve dvou barevných variantách. Světlo dokáže navodit skvělou atmosféru ve čtecím koutku, kde posvítí na oblíbenou knížku, díky nastavitelnému stínítku, které si můžete posouvat dle libosti.

Bílá varianta obsahuje bílý kabel, černá varianta černý kabel.

Stojací svítidlo Versale od Nordluxu s kulatým stínítkem ve dvou barevných variantách. Ideální do čtecího koutku díky nastavitelnému stínítku. (bílá)
Rozměry
140cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
G9 max 3x3W
Designer
Anker Studio

Související zboží

Anker Studio
Anker Studio
Poznejte návrháře světla

Anker Studio

Studio tvoří Jonas Poulsen a Christian Troels Hansen, kteří se od dětství zajímali o navrhování a estetiku. „Oceňujeme jasné stručné a do určité míry pevné hranice. Obecná mylná představa je, že návrháři chtějí co nejvíce svobody, aby byli co nejkreativnější. U nás je to naopak. Čím konkrétnější a užší úkol, tím větší kreativita. Design je v podstatě o tom být kreativní v rámci úkolu a navrhnout nejlepší řešení pro určitý problém.“ Při práci s osvětlením je pro Jonase a Christiana fascinující rovnováha mezi funkčností a estetikou.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.