-20% na vše 25.4.-28.4.

Diskrétní osvětlení

Propojení dokonalé funkce a formy, to je lampička Omni od Umage. Stolní lampa nabízí praktické a stylové řešení pro váš pracovní stůl nebo noční stolek. Světelný zdroj je možné otáčet o 360 stupňů, rameno lampičky o 45 stupňů - vždy bude svítit tam, kde to potřebujete. Na základně lampičky najdete vypínač, kterým můžete plynule stmívat světlo, a skrytý USB port, ten využijete například pro nabití vašeho chytrého telefonu. 

 

Záruka 10 let na výrobní vady.

Stolní lampička Omni od Umage je stmívatelná dotykovým vypínačem, disponuje USB portem a má otočné rameno i světelný zdroj. Ideální na noční stolek nebo pracovní desku. (mosaz)
Rozměry
44,7cm × 45,5cm
Materiál
kov, hliník
Doporučená žárovka
Stmívatelné
ano

Související zboží

Poznejte výrobce světla

Umage

UMAGE je dánská firma, od níž můžete čekat vše, jen ne obyčejné produkty. Už z jejího názvu je to zřejmé - UMAGE znamená “udělat něco navíc”. Tato dánská firma se snaží skandinávský design posouvat vždy o něco dál. Spojuje estetiku, jednoduchost, funkčnost a také klade důraz na ekologii (jejich „placatá“ balení opravdu „snižují" spotřebu paliva při přepravě). Produkty od UMAGE najdete ve více než 2000 obchodech a 40 zemích po celém světě.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.