-20% na vše 25.4.-28.4.

V italském stylu

Závěsné svítidlo Fabiola od dánské designérky Charlotte Høncke se inspiruje italským vintage stylem a spojuje ho se současným moderním stylem. Tři stínítka v elegantním plastickém seskupení tvoří měkké nepřímé světlo. Mosazné detaily svítidlu dodávají luxusní vzhled. Závěsné svítidlo se bude skvěle hodit do obývacího pokoje.

Závěsné svítidlo Fabiola v elegantním designu, který kombinuje moderní a vintage italský styl. Tři stínítka poskytují příjemné měkké světlo a mosazné detaily dodávají světlu luxusní vzhled. (černá)
Rozměry
71cm × 32cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
GU10 max 40W
Designer
Charlotte Høncke

Související zboží

Charlotte Høncke
Charlotte Høncke
Poznejte návrháře světla

Charlotte Høncke

Od útlého věku měla vášeň pro design, a tak pro ni byla v Aarhus School of Architecture in Industrial Design, kterou v roce 2002 absolvovala, jasná volba. Charlotte nachází inspiraci všude, kam jde – od přírody, architektury nebo cestování po světě. „Ráda zkoumám nové materiály, tvary a techniky a nikdy nevolím tu snadnější cestu. To někdy způsobuje výzvy, jak pro mě jako designéra, tak i pro výrobce. Ale zkoumání nových metod je také to, co dělá práci rozmanitou a vzrušující.“ Design osvětlení je něco, co Charlotte Høncke považuje za obzvláště zajímavé kvůli jeho všestrannosti a potřebě vyvážit funkčnost a estetiku.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.