-20% na vše 25.4.-28.4.

V italském stylu

Nástěnné svítidlo Fabiola od dánské designérky Charlotte Høncke se inspiruje italským vintage stylem a spojuje ho se současným moderním stylem. Stínítko v elegantním plastickém tvaru tvoří měkké nepřímé světlo. Mosazné detaily svítidlu dodávají luxusní vzhled. Fabiola se bude skvěle hodit do obývacího pokoje, do chodby nebo vedle postele na čtení.

Nástěnné svítidlo Fabiola v elegantním designu, který kombinuje moderní a vintage italský styl. Stínítko poskytuje příjemné měkké světlo a mosazné detaily dodávají světlu luxusní vzhled. (černá)
Rozměry
24cm × 22,5cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
GU10 max 40W
Designer
Charlotte Høncke

Související zboží

Charlotte Høncke
Charlotte Høncke
Poznejte návrháře světla

Charlotte Høncke

Od útlého věku měla vášeň pro design, a tak pro ni byla v Aarhus School of Architecture in Industrial Design, kterou v roce 2002 absolvovala, jasná volba. Charlotte nachází inspiraci všude, kam jde – od přírody, architektury nebo cestování po světě. „Ráda zkoumám nové materiály, tvary a techniky a nikdy nevolím tu snadnější cestu. To někdy způsobuje výzvy, jak pro mě jako designéra, tak i pro výrobce. Ale zkoumání nových metod je také to, co dělá práci rozmanitou a vzrušující.“ Design osvětlení je něco, co Charlotte Høncke považuje za obzvláště zajímavé kvůli jeho všestrannosti a potřebě vyvážit funkčnost a estetiku.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.