-20% na vše 25.4.-28.4.

Černá lehkost

Série Rochelle dánské designérky Charlotte Høncke v moderním italském stylu je tvořena štíhlými stínítky. Sochařský vzhled stínítek je elegantně podpořen matným černým povrchem. Stojací lampa vynikne v obývacím pokoji, díky nastavitelným stínítkům se hodí i do čtecího koutku. 

Stojací lampa Rochelle se 2 štíhlými stínítky v matném černém provedení. Lampě to bude slušet v obývacím pokoji nebo ve čtecím koutku (černá)
Rozměry
29cm × 145cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
GU10 max 2x8W
Designer
Charlotte Høncke

Související zboží

Charlotte Høncke
Charlotte Høncke
Poznejte návrháře světla

Charlotte Høncke

Od útlého věku měla vášeň pro design, a tak pro ni byla v Aarhus School of Architecture in Industrial Design, kterou v roce 2002 absolvovala, jasná volba. Charlotte nachází inspiraci všude, kam jde – od přírody, architektury nebo cestování po světě. „Ráda zkoumám nové materiály, tvary a techniky a nikdy nevolím tu snadnější cestu. To někdy způsobuje výzvy, jak pro mě jako designéra, tak i pro výrobce. Ale zkoumání nových metod je také to, co dělá práci rozmanitou a vzrušující.“ Design osvětlení je něco, co Charlotte Høncke považuje za obzvláště zajímavé kvůli jeho všestrannosti a potřebě vyvážit funkčnost a estetiku.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.