-20% na vše 25.4.-28.4.

Černá lehkost

Série Rochelle dánské designérky Charlotte Høncke v moderním italském stylu je tvořena štíhlým stínítkem. Sochařský vzhled stínítka je elegantně podpořen jeho matným černým povrchem. Nástěnné svítidlo vynikne v obývacím pokoji, díky nastavitelné hlavě se hodí jako lampička na čtení. 

Nástěnné svítidlo Rochelle se štíhlým stínítkem v matném černém provedení. Svítidlu to bude slušet v obývacím pokoji nebo vedle postele. (černá)
Rozměry
20,5cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
GU10 max 8W
Designer
Charlotte Høncke

Související zboží

Charlotte Høncke
Charlotte Høncke
Poznejte návrháře světla

Charlotte Høncke

Od útlého věku měla vášeň pro design, a tak pro ni byla v Aarhus School of Architecture in Industrial Design, kterou v roce 2002 absolvovala, jasná volba. Charlotte nachází inspiraci všude, kam jde – od přírody, architektury nebo cestování po světě. „Ráda zkoumám nové materiály, tvary a techniky a nikdy nevolím tu snadnější cestu. To někdy způsobuje výzvy, jak pro mě jako designéra, tak i pro výrobce. Ale zkoumání nových metod je také to, co dělá práci rozmanitou a vzrušující.“ Design osvětlení je něco, co Charlotte Høncke považuje za obzvláště zajímavé kvůli jeho všestrannosti a potřebě vyvážit funkčnost a estetiku.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.