Luxus ve stylu Art Deco

Nástěnná lampa Pillar LED Wide 60 od Original BTC poskytne exkluzivní osvětlení vaší koupelně. Skleněné trubice v kombinaci s kovem ve stylu Art Deco budou skvělým luxusním doplňkem. Navíc si můžete vybrat, jaká barva kovových prvků bude nejlépe vaší koupeně či vašemu salónku slušet: chrom, leštěná mosaz nebo mosaz s patinou. Jistě oceníte i LED žárovku pro ekonomické, a přitom příjemně měkké osvětlení. Výborně se doplňuje s dalšími kousky řady Pillar.

Nástěnná lampička Pillar LED Wide 60 od Original BTC. Čiré skleněné trubice. Základna a vršek kov. Art Deco styl, vhodná do koupelny.  (leštěná mosaz)
Rozměry
15cm × 7,5cm × 60cm
Materiál
kov, sklo
Vestavěná žárovka
LED, 590lm
Stmívatelné
ne
Poznejte výrobce světla

Original BTC

Original BTC je britská rodinná firma, kterou v roce 1990 založil Peter Bowles. Hlavní klady této firmy jsou jedinečný design a tradiční ruční výroba dávající zákazníkům jistotu, že dostanou svítidlo dotažené do posledního detailu. Original BTC se pyšní vlastní sklárnou, hutní a keramickou výrobou a dvěmi továrnami na osvětlení. Jde o nejúspěšnější britskou firmu s osvětlením, jejich světla najdete ve více jak 85 zemích.

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.