-20% na vše 25.4.-28.4.

Zářicí kotouč

Nástěnné svítidlo Furiko od Anker Studia přináší do vašeho interiéru jemné a atmosférické osvětlení. Jeho designový jazyk je jednoduchý, avšak elegantní. Veké stínítko výrazně odráží světlo, vytváří tak krásný efekt proudící do okolního prostoru. Nástěnné svítidlo můžete mít ve dvou barevných provedeních, hodit se bude především do chodby nebo vedle postele.

Nástěnné svítidlo Furiko od Studia Anker dodá vašem interiéru příjemné osvětlení, především díky výraznému stínítku. Dostupné je ve dvou barevných provedeních, nejlépe mu to bude slušet v chodbě, (leštěná mosaz)
Rozměry
42,3cm
Materiál
kov, plast
Doporučená žárovka
G9 max 6W
Designer
Anker Studio
Anker Studio
Anker Studio
Poznejte návrháře světla

Anker Studio

Studio tvoří Jonas Poulsen a Christian Troels Hansen, kteří se od dětství zajímali o navrhování a estetiku. „Oceňujeme jasné stručné a do určité míry pevné hranice. Obecná mylná představa je, že návrháři chtějí co nejvíce svobody, aby byli co nejkreativnější. U nás je to naopak. Čím konkrétnější a užší úkol, tím větší kreativita. Design je v podstatě o tom být kreativní v rámci úkolu a navrhnout nejlepší řešení pro určitý problém.“ Při práci s osvětlením je pro Jonase a Christiana fascinující rovnováha mezi funkčností a estetikou.

Další
produkty

Kategorie
Vnitřní
Venkovní
Příslušenství
Slevy %

Nic nebylo nalezeno.